Reactie Verbist: "Het waren wereldgoals, maar toch frustrerend"

Tamara Vereecken
| 3 reacties
Verbist: "Het waren wereldgoals, maar toch frustrerend"
Foto: © SC

Bram Verbist beleefde geen al te leuke avond tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht. Niet dat de doelpunten in zijn schoenen te schuiven waren maar vier goals om de oren krijgen is nooit fijn uiteraard.

Tamara Vereecken in Brugge

De immer goedlachse goalie van Cercle Brugge slaakte toch een diepe zucht toen hij de pers te woord stond. “Het waren heel mooie goals, stuk voor stuk, maar het was inderdaad een frustrerende avond voor mij. Nu, ik vind dat wij in de eerste helft ook nog wel wat kansen bijeen gevoetbald hebben, maar dan krijg je direct na de rust weer zo’n wereldgoal tegen en gaan de kopjes toch wat hangen.”

De doelman denkt niet dat hij één van de goals had kunnen voorkomen. “Ik heb met de keeperstrainer besproken of ik anders had moeten staan bij de trap van Suarez. Je moet een keuze maken op zo’n moment: als hij doorsteekt, kom ik twee meter te laat, nu sta ik iets te hoog…maar dat kan je niet steeds op voorhand inschatten. ”

Verbist traint sinds dit seizoen met de nieuwe keeperstrainer Eric Deleu. “Elke trainer legt uiteraard z’n eigen accenten, dus er wordt soms op andere zaken getraind dan onder Danny Van de Velde. Geen spectaculaire verschillen maar er wordt wel focus gelegd op mobieler zijn, op hoger staan,…”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties