Reactie De Mets: "Verhaal van Zulte Waregem zat in mijn hoofd"

De Mets: "Verhaal van Zulte Waregem zat in mijn hoofd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gertjan De Mets haalde even opgelucht adem na de wedstrijd tegen Lokeren. Kortrijk speelde zeker geen slechte wedstrijd, maar zag zich bijna met lege handen stranden.

Toch was er bij De Mets iets van ontgoocheling te bespeuren. "Het was heel pijnlijk geweest moesten we hier niets gehaald hebben. Het verhaal van Zulte Waregem flitste door mijn hoofd. Bij 1-3 en zeker tegen Lokeren weet je dat het heel moeilijk wordt. Dat punt is mooi, maar ik bespeurde bij de spelers toch een zekere ontgoocheling. Als je drie keer scoort, moet je eigenlijk altijd winnen. Maar ja, dat kan Lokeren ook zeggen", aldus de middenvelder.

Met Santini heeft Kortrijk nu wel een geweldig wapen. "Ik hoop dat hij zo blijft doorgaan", lachte De Mets. "Hij scoort tot nu toe alle goals voor ons, maar dat is ook het werk van heel de groep."

De Mets zal het nu wel zonder zijn maatje Dejaegere moeten doen. "Als groep heb je natuurlijk weinig te zeggen of een speler vertrekt of niet. Dat gaat zo gewoon in het voetbal. Het is nu aan anderen om hun kans te pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties