Reactie Maes na 10 op 12: "Fier op wat we nu doen"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Maes na 10 op 12: "Fier op wat we nu doen"
Foto: © SC

Lokeren toonde zich op speeldag 1 sterker dan Anderlecht en zaterdagavond ook dan RC Genk. De supporters zijn dolenthousiast en ook coach Peter Maes is 'fier' op wat zijn jongens presteren maar houdt de voeten stevig op de grond.

Robby Morren in Lokeren

"Ik ben fier op wat we nu aan het presteren zijn", klonk de coach enthousiast na de 3-1 zege tegen Genk maar hij houdt beide voeten stevig op de grond. "De eindafrekening wordt wel pas op het einde gemaakt en dat duurt nog lang. We moeten heel hard blijven werken."

Na vier speeldagen kunnen we wel stellen dat Lokeren zeer makkelijk scoort. Ook tegen RC Genk sprongen de Oost-Vlamingen maximaal met de kansen om. "We hebben in vier wedstrijden al tien keer gescoord, dan kan je wel zeggen dat we efficiënt zijn. We voetballen vanuit een goede organisatie en we profiteren van onze momenten. Daar gaat het tenslotte om in het voetbal: de momenten grijpen."

"We zijn goed uit de startblokken geschoten"

Wat de oefenmeester nog tevreden stemt, is de kwaliteit van de bank. Maes moest Taravel al na een kwartier naar de kant halen. "Scholz heeft dat uitstekend gedaan maar ook Dutra is prima ingevallen."

Na overwinningen tegen titelkandidaten Anderlecht en Racing Genk prijkt Lokeren bovenaan het klassement. "Ik heb altijd gezegd dat ik de balans zou opmaken na vijf speeldagen maar ik kan nu al wel zeggen dat we goed uit de startblokken geschoten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties