Reactie "Zwaar ontgoocheld"

Tamara Vereecken
| 3 reacties
"Zwaar ontgoocheld"
Foto: © SC

Nicaise Kudimbana verloor zaterdagavond met z'n club KVO op het veld van z'n ex-werkgever Cercle Brugge. Een ontgoocheling voor de doelman...

Met z'n bijna twee meter is Kudimbana een imposante verschijning en toch slaagde hij erin om zaterdagavond in eerste instantie vrijwel ongemerkt de pers te passeren op weg naar de bus. De teleurstelling was heel groot voor KVO, en zeker voor de goalie.
"Voor mij was het een speciale wedstrijd, terugkeren naar m'n ex-ploeg. Zonder druk te leggen bij mezelf had ik echt gehoopt op een goed resultaat. Helaas verloren we hier maar al bij al denk ik wel dat Cercle verdiend won. Ze bleven gewoon hun spel spelen, ook na de 2-0, dus felicitaties aan hun adres."

Oostende staat momenteel laatste met een puntje, al kan niet gezegd worden dat de kustploeg er echt niets van bakt. “Wij moeten vooral heel hard blijven werken. De eerste 20 minuten was het zeker niet slecht, de bal ging goed rond en we hadden de nodige kansen. Dat doelpunt gaf ons een krak maar nu moeten we zorgen dat die knop snel omgedraaid is en ons opnieuw focussen op de volgende match.”.

Trainer Vanderbiest was op de persconferentie achteraf niet zo mals. "Ik zag zeker goede dingen, we creëerden kansen, maar maakten die niet af. Wat me stoorde, is dat wij het opnieuw weggaven op stilstaande fases, we blijven dezelfde fouten maken. Er zal eens serieus aan de boom geschud moeten worden, vrees ik!"
Wat hij daarmee bedoelde, wilde de coach niet verder verduidelijken. Wel gaf hij aan dat er zeker nog versterking zal bijkomen in Oostende.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties