D'Haene wil veel supporters: "Elke steun die we kunnen krijgen is goed"

D'Haene wil veel supporters: "Elke steun die we kunnen krijgen is goed"
Foto: © SC

Karel D'Haene kijkt uit naar de wedstrijd tegen APOEL Nicosia in de play-off ronde van de Europa League. Hij hoopt daarbij ook op de steun van zoveel mogelijk fans. Ook de supportersfederatie roept de supporters op.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

Het moge duidelijk zijn: Zulte Waregem roept iedereen op om morgen te komen supporteren voor Essevee. "Tegen PSV was het stadion misschien maar voor een derde of vierde gevuld, maar zo'n Europese avond brengt toch veel sfeer met zich mee", aldus Karel D'Haene tegen Voetbalkrant.com.

"Daarom hoop ik ook dat er veel volk komt ons aanmoedigen tegen APOEL Nicosia. Elke steun die we kunnen krijgen is goed", ging de centrale verdediger verder.

"Iedereen die Zulte Waregem warm hart toedraagt moet morgen trip maken naar Anderlecht"

Ook de supportersfederatie roept alle fans op om zich te scharen achter het verhaal van Zutle Waregem: "Het bestuur van de club heeft de laatste weken enorme inspanningen gedaan naar de supporters toe om in te gaan op hun eisen op vlak van bestuur en mogelijkheid tot participatie", aldus Geert Titeca van de supportersfederatie in een persbericht.

"Dit mogen wij niet zomaar laten voorbijgaan en daarom moeten we ons met z'n allen verenigen om 200% achter onze spelersgroep te staan. Wij kunnen hier als club een prachtig verhaal schrijven samen met spelers én supporters om aan elkeen in België en Europa duidelijk te maken dat dit een club is van samenhorigheid en werkkracht."

"Wij vinden het dan ook niet meer dan normaal dat éénieder die Zulte Waregem een warm hart toe draagt morgen de trip naar Anderlecht meemaakt en daar luidkeels onze troepen aanmoedigt teneinde een positief resultaat in functie van de terugwedstrijd af te dwingen. Onze trainer en onze cap zijn zeer te spreken over de huidige mentaliteit binnen de spelersgroep en daarom alleen al moeten we hen steunen."

Loketten Anderlecht open

Op donderdagavond gaan de loketten in Anderlecht open vanaf 18 uur. Ook dan kan je dus nog tickets verkrijgen. Vergeet wel niet het ticketformulier af te printen en in te vullen. Dat kan je HIER vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties