Reactie "Kaars branden voor Köteles"

"Kaars branden voor Köteles"
Foto: © SC

KRC Genk verwierf gisteren een uitstekende uitgangspositie bij het IJslandse FH Hafnarfjördur. Jelle Vossen en Thomas Buffel mogen zich al opmaken voor de poulefase van de Europa League.

De blauwhemden gingen in IJsland met 0-2 winnen. Het resultaat moet ervoor zorgen dat de Limburgers volgende week richting kwalificatie wandelen. Het verslag kan je HIER nog eens nalezen.

Thomas Buffel en Jelle Vossen braken op slag van rust de ban voor KRC Genk. Eerstgenoemde trok de bal voor doel en de goaltjesdief – opnieuw hij – knikte het leer tegen de touwen. “Het was niet altijd even gemakkelijk voetballen door de regen en de wind”, vertelt Buffel in Het Nieuwsblad. “Ik gaf in die eerste helft wel vijf assists en gelukkig maakte Jelle er eentje van af.”

Ook de aanvoerder was tevreden met het resultaat van zijn club. “We gaan niet te vroeg victorie kraaien, maar dit kan toch niet meer mislopen? Toch mag Genk een kaarsje branden voor Laszlo Köteles. Die penalty zou de terugwedstrijd wel eens lastig kunnen gemaakt hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties