Verbist: "Knap van supporters dat ze mij steunen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Verbist: "Knap van supporters dat ze mij steunen"
Foto: © SC

Aanwinst Joris Delle kreeg zondag tegen KRC Genk de voorkeur op Bram Verbist, die andere oorden mag opzoeken van Cercle Brugge. De doelman ligt echter nog steeds in de bovenste schuif bij de supporters en dat lieten die tijdens de wedstrijd ook blijken door zijn naam te scanderen.

Door Timothy Collard

“Het was een totale verrassing voor mij dat de fans plots mijn naam begonnen te roepen. Het feit dat ze dat doen wil toch zeggen dat ze ook niet akkoord zijn met de manier waarop ik moet vertrekken. Het is heel knap van hen dat ze mij op deze manier een hart onder de riem steken”, aldus Verbist aan Voetbalkrant.com.

De doelman zou volgens Cercle te duur zijn om op de loonlijst te blijven staan, maar dat misverstand wil Verbist toch even uit de wereld helpen. “Er wordt daar van alles over gezegd, maar ik ben absoluut niet te duur. Gezien mijn speelminuten en hetgeen wat ik al heb bewezen vind ik toch van niet.”

Geen ruzie

Verbist benadrukt ook dat hij in al zijn trouwe dienstjaren bij Cercle altijd met iedereen door de deur kon. “Ik heb nooit of te nimmer in de clinch gelegen met iemand. Ik had altijd een goeie band met de spelers, het bestuur én de supporters.”

Voorlopig kijkt de dertigjarige sluitpost nog even de kat uit de boom, maar een concrete aanbieding heeft hij nog niet op zak. “Neen, ik heb nog geen opties. Er is niet veel tijd meer over, maar we zullen wel zien wat er uiteindelijk de bus komt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties