Profstage op Bosuil met veel ex-Antwerpspelers

Profstage op Bosuil met veel ex-Antwerpspelers
Foto: © SC

In het weekend van 29 tot 31 oktober organiseert Antwerps keepertrainer Pieter-Jan Sabbe in samenwerking met Antwerp FC en Joma een profstage voor kinderen. Dat laat de club weten in een persbericht.

Het laatste weekend van oktober kunnen kinderen van 6 tot 18 terecht op de Bosuil, want dan wordt daar een profstage voor kinderen georganiseerd door keepertrainer Pieter-Jan Sabbe - in samenwerking met de club en 

Maar er zullen veel oudgedienden de revue passeren tijdens het weekend, waaronder Cisse Severeyns en Patrick Goots. Ook Johan Boskamp zal als peter van het project zijn opwachting maken. 

Lees hier het volledige bericht, met de details van manier van inschrijven:

Altijd al zin gehad om begeleid te worden als een echte profvoetballer of -doelman? Dan is dit je kans! Op 29, 30 en 31 oktober 2013 organiseert Antwerps keeperstrainer Pieter-Jan Sabbe in samenwerking met Royal Antwerp FC en Joma een profstage voor kinderen! Wie geboren is tussen 2007 en 1995 kan dus nu zijn/haar kans grijpen en trainen als een echte prof!
 
Je zal begeleid worden door enkele prachtige namen uit de geschiedenis van RAFC. Zo zullen o.a. Cisse Severeyns, Patrick Goots, Jerko Tipuric, Marc Van Britsom en Predrag Ristovic trainingen leiden, maar ook Pieter-Jan Sabbe, Gerrit Laverge en Piet Timmerman zullen er zijn! Dankzij Joma komen bovendien nog enkele spelers uit Eerst Klasse een gastbezoekje brengen aan dit unieke evenement. Niemand minder dan de legendarische Johan Boskamp is peter van de Profstage! De stage gaat natuurlijk door op de Bosuil, maar ook kinderen die niet aangesloten zijn bij RAFC zijn van harte welkom!
 
Geïnteresseerd? Inschrijven kan je via profstagerafc@gmail.com, met vermelding van naam, leeftijd, adres en 'voetballer' of 'keeper'. De inschrijving is pas geldig wanneer u 80€ (zonder warme maaltijd) of 95€ (mét warme maaltijd) heeft overgeschreven op rekeningnummer BE94 6719 9150 8914. Voor alle informatie kan u terecht bij Pieter-Jan Sabbe, op 0476 617 144. Veel plezier!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties