Standard op recordjacht

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Standard op recordjacht
Foto: © SC

De Rouches begonnen als een trein aan het nieuwe seizoen. In totaal werd er al tien keer op een rij gewonnen. Dankzij die goeie start komen intussen ook enkele records binnen handbereik.

Raast de trein verder of worden er vanavond of zondag stokken in de wielen gestoken? Een overwinning tegen Minsk vanavond én tegen Kortrijk op zondag kan namelijk voor een record zorgen. Dan evenaart Standard Luik het huzarenstukje van 1999/2000 onder Mijac en Thissen.

Toen werd er twaalf keer op een rij gewonnen, tien wedstrijden in de competitie en twee in de beker. Mijac nam twee van die overwinningen voor zijn rekening en werd daarna ontslagen. Thissen breidde de reeks uit met tien zeges, maar werd aan het eind van het seizoen ook de laan uitgestuurd.

Gemotiveerde Oussalah

We dichten Standard alvast kansen toe om die reeks van 12 wedstrijden te evenaren. Even goed doen als die tien zeges in competitie, dat wordt nog even bibberen. Dan moet Standard niet alleen voorbij Kortrijk geraken, maar moeten ook Oostende, Lokeren, Cercle en Zulte Waregem voor de bijl gaan.

Trouwens, van die generatie van 1999/2000 vindt Standard zondag een speler terug bij Kortrijk. Mustapha Oussalah kan er dus zelf voor zorgen dat zijn record blijft staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties