Reactie Cercle-voorzitter over steun aan Verbist: "Ik begrijp hen, ik ben immers ook supporter"

Marc Van Den Noordgaete
| 2 reacties
Cercle-voorzitter over steun aan Verbist: "Ik begrijp hen, ik ben immers ook supporter"
Foto: © SC

Niet zozeer de wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven was het item bij Cercle Brugge, wel de heisa rond het al dan niet aan de kant zetten van doelman Bram Verbist. Na supportersprotest werd beslist dat de Antwerpenaar toch niet weg moet, al moet hij zich wel opnieuw bewijzen.

Marc Van Den Noordgaete in Brugge

De supportersactie tijdens de match liet niets aan de verbeelding over. A4-papiertjes werden opgestoken met het rugnummer 25 van Verbist, en daar tussenin ontrolde zich een spandoek waarin de normen en waarden binnen de club in vraag werden gesteld. "Ik begrijp deze reactie, want ook ik ben supporter", reageerde voorzitter Paul Van Haecke voor de camera's van Sporting Telenet.

Communicatie

"Het is dus hun goed recht om hun mening te uiten, maar wij van onze kant proberen eveneens ons best te doen voor de club en dus in het belang van Cercle", legde Van Haecke een link naar het financiële beleid van de Vereniging. "We hebben met respect gehandeld, maar de communicatie verliep wel verkeerd en ook het tijdstip waarop die gebeurde was ongelukkig gekozen."

Genormaliseerd

"Voor alle duidelijkheid, Bram hoeft niet te vertrekken. Maar hij zal zich sportief moeten tonen, net zoals de andere spelers overigens", preciseerde de preases. "Vanaf nu zitten we opnieuw in een genormaliseerde toestand en kunnen we met iedereen verder werken om het seizoen zo goed mogelijk te laten verlopen", voegde hij er nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties