Reactie Henkens: "Liepen achter de feiten aan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Henkens: "Liepen achter de feiten aan"
Foto: © SC

Robin Henkens reageerde ontgoocheld na de 1-2 thuisnederlaag van Waasland- Beveren tegen Club Brugge. Vooral de snelle tegengoal na dom balverlies was voor de middenvelder een doorn in het oog.

Sander De Graeve in Beveren

"Er zat hier meer in, maar we liepen van het begin achter de feiten aan door dat vermijdbare doelpunt. Daar moesten we toch een kwartier van bekomen. Daarna kwamen we stilaan in de wedstrijd en probeerden we het heft in handen te nemen", aldus Henkens.

Een goal viel er echter niet. "We misten de kansen aan het eind van de eerste helft, maar kwamen met hernieuwde moed uit de kleedkamer. Na tien minuten loop je dan op die 0-2 en dat was opnieuw een domper. Dat die goal van Oumarou dan nog onterecht afgekeurd wordt, is extra jammer. Zeker omdat we aan het eind nog een doelpunt konden maken."

Oumarou luistert niet

De rode kaart voor de spits vond hij terecht. "Ik zag het en dacht meteen: 'oei.' Hij sprong met beide voeten vooruit. Ik zei hem 'ga maar meteen naar binnen.' Protest zou toch niks uitgemaakt hebben. Hij wou wel voor de bal gaan, maar schudt er een Afrikaanse tackle uit. Heel jammer gezien zijn goeie match."

"Hij is niet altijd even coachbaar en is vooral met zijn eigen wedstrijd bezig, maar kan voor ons wel het verschil maken", sloot de middenvelder af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties