Catalanen denken weer aan Rode Duivel

Catalanen denken weer aan Rode Duivel
Foto: © SC

De ene transferperiode zit er amper op of de geruchten voor de volgende breken al los. En in het centrum: Thibaut Courtois. De Spaanse toonaangevende krant Marca kondigt immers aan dat Barcelona zijn pijlen weer richt op de Rode Duivel.

Barcelona se ha puesto las pilas con el fin de fichar un sustituto.">Victor Valdes heeft immers al laten weten dat hij in 2014 de club verlaat en Barça is dus reeds op zoek naar een vervanger. En de topkandidaat voor de positie is Thibaut Courtois, maar dat wordt geen eenvoudige operatie. De doelman is nog steeds eigendom van Chelsea, maar wordt uitgeleend aan Atlético Madrid.

De Catalanen zouden zelf reeds contact gezocht hebben met Courtois en die zou niet weigerachtig staan tegenover een transfer naar de ploeg met Europees de meeste naam en faam. Chelsea probeerde reeds zijn nog tot 2016 lopende contract te verlengen, maar Courtois twijfelt nu Barcelona zijn interesse duidelijk maakte.

De tweede naam die circuleert is die van Marc-André Ter Stegen. De Duitse doelman van Borussia Dortmund is ook een optie indien Barcelona geen akkoord kan vinden met Chelsea. Dat lijkt immers waarschijnlijk omdat Courtois in Londen al algemeen aanzien wordt als de opvolger van Petr Cech.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties