Inter - Juventus, Twente - PSV en veel meer!

Redactie
| 0 reacties
Inter - Juventus, Twente - PSV en veel meer!
Foto: © SC

In heel Europa staan er vandaag leuke wedstrijden op het appel. En u kan veel wedstrijden live meepikken. Hoe? Lees het hier:

Het is weer een superleuke voetbaldag vandaag. In alle topcompetities staan er vanavond toppers op het programma. Zo nemen in Italië Internazionale en Juventus het om 18 uur tegen elkaar op. Wie van beide topploegen begint het beste aan het seizoen in de eerste echte topper?

Ook in Nederland staat er een topper op het programma. PSV zal willen afrekenen met Twente om 20.45 uur. Mogelijk staat onze landgenoot Bakkali alweer in de basis voor die partij.

Later op de avond kan je ook nog genieten van Real Madrid (22uur), al is er twee uur eerder al Barcelona - Sevilla. Neymar en Messi opnieuw aan het feest in een doelpuntenfestijn? Het is mogelijk, u kan het allemaal bekijken.

Maar er is meer: Dankzij Unibet TV kan je helemaal gratis en live meekijken naar heel veel prachtige wedstrijden vandaag, en dat helemaal LIVE en GRATIS via Unibet. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Scoort onze landgenoot?

Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro kunnen tot 465 euro opleveren als Zakaria Bakkali de score opent in Twente - PSV. Zet dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties