Wigan-manager: "Thorgan 'broer van'? Dat is respectloos"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Wigan-manager: "Thorgan 'broer van'? Dat is respectloos"
Foto: © SC

Zulte Waregem neemt het donderdagavond in de Europa League op tegen Wigan Athletic, de Engelse bekerwinnaar. De manager van de Engelsen, Owen Coyle, is alvast onder de indruk van de troepen van Francky Dury.

“Ik ben behoorlijk onder de indruk. Zelfs toen ze verloren van Genk, lieten ze geweldig voetbal zien. Ze maken mooie doelpunten, die op een knappe manier worden opgezet", noteerde het Nieuwsblad.

Ook van Thorgan Hazard is Coyle helemaal weg. “In Engeland deed het verhaal dat Chelsea hem kocht omdat hij de broer is van, maar dat vind ik bijzonder respectloos. Hij heeft fantastische voeten, een gouden pass en kan ook nog eens scoren. Hij heeft zeker de kwaliteiten om het in de Premier League te maken.”

Underdog

Niet alleen de spelmaker van Essevee maakte indruk op de Schotse oefenmeester, die zelfs in de rol van underdog durft te kruipen. “Het Belgische voetbal zit in de lift en Zulte Waregem is daar één van de opponenten van. We beschouwen ons niet als favoriet, want per slot van rekening zijn zij de eerste- en wij de tweedeklasser.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties