Reactie Padt: "Doe gewoon mijn stinkende best"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Padt: "Doe gewoon mijn stinkende best"
Foto: © SC

Het was van de galamatch geleden dat de Gentse Ghelamco Arena Sergio Padt langer op het veld zag staan dan enkel de opwarming. De doelman is gefrustreerd dat hij op de bank zit, maar geeft het niet op.

Sander De Graeve in Gent

Of de overwinning nu voor het broodnodige vertrouwen zorgde, kon Padt niet zeggen. "Dat moet je aan de spelers vragen. Ik zit wel altijd bij de achttien, maar ik was er niet echt bij", aldus de doelman die al lange tijd geen wedstrijd meer speelde.

Veel werk kreeg hij niet bij zijn wederoptreden. "Je weet tegen wat voor tegenstander je speelt. Je weet dat je 90 minuten geconcentreerd moet blijven omdat je maar één of twee ballen zal krijgen. Tegen Anderlecht of Brugge ben je vanzelf meer geconcentreerd."

"Hoeveel geduld ik zal hebben, weet ik niet"

De supporters scandeerden vooraf de naam van de Nederlandse doelman. "Ik speelde al vier of vijf maand geen wedstrijd meer die ergens om draaide. Dan is het altijd wat zoeken en ik ben blij dat de supporters me goed ontvangen hebben. Dat geeft toch een boost aan je vertrouwen."

Padt zit in een frustrerende periode. "Dat is zo bij elke speler die niet speelt. Ik heb nog een contract tot 2015. Of ik tot dan geduld zal hebben, dat weet ik niet. Ik doe gewoon mijn stinkende best, meer kan ik ook niet doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties