Reactie Schrijvers: "Nu hopen op speelminuten in de competitie"

Robby Morren
Robby Morren
| 30 reacties
Schrijvers: "Nu hopen op speelminuten in de competitie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Siebe Schrijvers kwam tegen Tubeke aan de aftrap. Hij kende een moeilijk begin maar in de tweede helft brak hij de ban voor Genk. Eerst was er een strafschopfout op de jonge aanvaller en wat later verstuurde hij een beslissende pass die leidde tot de 2-1.

Robby Morren in Genk

Het plannetje van Genk lukte niet. De Limburgers kwamen zelfs 0-1 achter tegen Tubeke. "Wij wilden snel scoren. Als dat lukte, zou er meer ruimte komen waar we van konden profiteren. Het doelpuntje bleef uit en we wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, zeker nadat we op achterstand kwamen."

"In de tweede helft kregen we meer kansen en hebben we het hersteld. Het tempo lag hoger en er kwam meer ruimte." In de loop van de tweede helft kwam Ojo in de ploeg en moest Schrijvers uitwijken naar de flank. "Het was lang geleden dat ik nog op de flank had gespeeld", lachte hij.

"Het was wel echt strafschop"

Toch deed hij het prima. Hij lokte een strafschop uit en creëerde een mooie opening waaruit de tweede goal volgde. "Ik vind dat het wel echt een penalty was. Ik ging mijn tegenstander voorbij en hij raakte me ter hoogte van de heup", legt de aanvaller uit. "Bij die tweede goal zag ik Jelle goed de beweging maken en ik stuurde hem weg met een opwippertje. Jelle legde breed op Ojo en die kon niet meer missen."

"Ik heb me 100% gegeven en veel gelopen. Ik heb zowel goede als slechte dingen gedaan", besluit Schrijvers. "Ik ben natuurlijk heel blij met deze speelminuten en hoop er nog te krijgen in de competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties