Reactie Batshuayi: "Weet dat Wilmots keek"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Batshuayi: "Weet dat Wilmots keek"
Foto: © SC

Michy Batshuayi kon helemaal op het einde van de ruime zege op Cercle nog zijn tweede van de avond maken. Dat was nodig, want concurrenten als Hazard en Harbaoui scoorden ook twee goals dit weekend. Hij komt ook in beeld voor de nationale ploeg.

Sander De Graeve in Brugge

Hij speelt dus nog minstens een week met de Gouden Stier op de rug, maar was niet op de hoogte dat daar twee goals voor nodig waren. "Dat wist ik niet, maar ik probeer hem zo lang mogelijk bij te houden." Hij forceerde zijn twee goals zelf. "Ik probeer vaak om zelf voor gevaar te zorgen, dat lukte aardig vanavond."

Bij zijn eerste goal kende hij wat geluk. "Ik denk dat de doelman daar niet vrijuit ging. Ik probeerde gewoon zo hard mogelijk te schieten en had geluk dat hij binnen ging. Bij die laatste goal toon ik dat ik nog energie heb aan het eind van een match."

Hij zit alvast wel met die topschutterstitel in zijn hoofd. "Dat is altijd een doel voor aanvallers. Ik mag me daar echter niet te veel op blindstaren. Hard werk wordt altijd beloond. voor de match denk ik vooral aan het team", aldus Batshuayi die zoals steeds erg kort van stof was.

Door de blessure van Benteke komt Batshuayi in beeld bij de nationale ploeg. "Ik weet dat Wilmots vanavond gekeken heeft. Als ik er niet bij ben, blijf ik gewoon werken. Ik had wel nog geen contact met de bondscoach."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties