Ook dit jaar weer Europa League-prono!

Redactie
| 0 reacties
Ook dit jaar weer Europa League-prono!
Foto: © SC

Vanavond begint de Europa League alweer met speeldag 2. Met drie Belgische clubs! Speel mee met onze leuke pronostiek en toon dat je de beste bent!

Heeft u een glazen bol? Weet u nu al wie vanavond en morgen de winst gaat pakken in de wedstrijden van de tweede speeldag van de Europa League, jaargang 2013-2014? Vul HIER uw pronostieken in en toon dat je de beste bent.

Wat kunnen de Belgische teams in de Europa League? Maken Standard, Racing Genk en Zulte Waregem kans op een Europese lente? En welk verrassingen staan er ons allemaal te wachten? Als u het weet, of denkt te weten, speel dan mee en bewijs je kunnen. Zorg dat je boven al je vrienden terechtkomt en poch op café met je resultaten.

Wie wint de Europa League?

Tottenham lijkt op dit moment de favoriet om de Europa League te winnen. Gelooft u in de kansen van The Spurs? Waag er een gokje op bij Unibet. Als je 60 euro inzet op een eindoverwinning kan je 600 euro verdienen.

En wat als een Belgische ploeg de prijs pakt? Dan kan je van 60 euro in geen tijd 4500 (Genk), 4800 (Standard) of 9000 euro maken - een echte aanrader! Heb je nog geen account bij Unibet? Maak dan snel een account aan via DEZE LINK en ontvang 60 euro aan wedtegoed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties