Fatai tekent voor vier doelpunten in 'oefenpot'

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge speelde vandaag een onderling partijtje. De beloften slaagden erin om de A-kern in bedwang te houden. Het werd 5 - 5 in West- Vlaanderen. Al zal er wellicht wel wat geregel aan vooraf gegaan zijn.

Michel Preud’homme liet vorige week nog weten dat de geplande oefenwedstrijd van Club Brugge werd afgeblazen. Er waren immers te veel spelers die met internationale verplichtingen kampten. Alternatief? Een oefenpartijtje tussen ‘Club A’ en ‘Club B’. Leuk detail: Mémé Tchité speelde bij het tweede elftal en deed op die manier nog eens ‘wedstrijdminuten’ op.

De Brugse fanion leek in de eerste helft op een eenvoudige zege af te stevenen. Na 45 minuten stond er immers een 5-0 op het scorebord na doelpunten van Nikola Storm, Victor Vazquez, Thomas Meunier en Tom De Sutter (2).

Tijdens de rust volgde er (wellicht) gekonkelfoes in de kleedkamer. ‘Club B’ zorgde immers voor een onwaarschijnlijke terugkeer. Kehinde Fatai tekende met vier doelpunten voor een onwaarschijnlijke terugkeer. Daan Debouver zette de kers op de taart, 5-5 en iedereen goedgemutst.