Reactie "Tegen je ex-club wil je winnen"

"Tegen je ex-club wil je winnen"
Foto: © SC

Jana Coryn speelde dit weekend met Club Brugge tegen ex-club Anderlecht. Het werd uiteindelijk een 1-1 gelijkspel, en dat was een serieuze ontgoocheling voor de aanvalster van Blauw-Zwart.

Door Aernout Van Lindt

"Dit is zeer zuur en zeer jammer. Het was nipt, al voelde je op het einde van de match dat het nog volledig kon kantelen. Ze misten een op zich al overbodige strafschop, maar maakten dan toch nog de 1-1. Dat is echt een ontgoocheling, zeker als je ziet dat de gelijkmaker wordt gescoord door een invalster en dat doelpunt nooit had mogen vallen", aldus Coryn na de wedstrijd.

Tegen haar ex-club Anderlecht wou de aanvalster heel graag winnen: "Ik was heel zenuwachtig voor deze match. De ploegmaats wilden winnen voor mij en het was een mooie affiche. Je vertrekt voor een reden natuurlijk, dan wil je zeker winnen."

"Hopelijk hebben fans weg gevonden naar stadion"

"Vorig jaar had ik een tegenvallend jaar, ook door een blessure. Ik ben blij nu bij Club Brugge te kunnen spelen", aldus nog Coryn.

Voor de affiche tegen Anderlecht waren er 400 toeschouwers aanwezig: "400, dat is al niet slecht. Ik hoop dat een aantal van hen nu de weg naar het stadion hebben gevonden."

Of een match tegen Anderlecht een speciale wedstrijd is omwille van de namen, dat wil Coryn niet gezegd hebben: "Bij de vrouwen is er die geschiedenis niet. Het is een mooie affiche, maar ik speel liever tegen de Nederlandse teams. Ajax of Twente, dat heeft nog net iets meer."

Morgen kan u hier op Voetbalkrant.com ook nog een reactie van Heleen Jaques lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties