Reactie Kaminski: "Op training roepen we Mbokani naar Mbemba"

Kaminski: "Op training roepen we Mbokani naar Mbemba"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naast de drie enorme kansen die Bergen versierde, schreeuwde praktisch half Henegouwen ook om een penalty toen Chatelle neerging in een duel met Thomas Kaminski. Die laatste zag er geen graten in en loofde in het voorbijgaan ook nog eens doelpuntenmaker Mbemba.

Nochtans was er toch een reukje aan. "Nee, ik denk niet dat het penalty was", schudde Kaminski het hoofd. "Er was helemaal niets aan. Ik zag hem komen en ik houd me in. Hij gaat neer, maar ik raak hem niet."

Kaminski, die donderdag zijn contract bij Anderlecht met vijf jaar verlengde, zag ook dat het niet al te best was. "Ik heb me inderdaad een paar keer kwaad gemaakt, maar dat was om mijn defensie wakker te houden. De eerste twintig minuten waren immers niet zo goed. We hadden het echt moeilijk."

Ook de goal van Chancel Mbemba was hem niet ontgaan, maar daar is Kaminski al aan gewend. "Op training doet hij dat regelmatig hoor. We noemen hem zelfs Mbokani. Hé Mbokani", roept hij als de verdediger net passeert. "Hij kan daar wel mee lachen hoor. Hij deed het trouwens schitterend als rechtsback."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties