Reactie Tshimanga: "Het moet gebeuren in de play-offs"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Tshimanga: "Het moet gebeuren in de play-offs"
Foto: © SC

Derrick Tshimanga speelde een ijzersterke wedstrijd tegen Lierse. Hij won zowat alle duels en wist bovendien te scoren. Als hij zo verder blijft spelen, zal hij ongetwijfeld de aandacht trekken van bondscoach Marc Wilmots.

Door Robby Morren

Genk telde Lierse uit met mooie 4-0 cijfers. "We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld. We hebben niets weggegeven als ploeg en we hebben vier keer gescoord. Dat geeft veel vertrouwen, ook naar de Europese wedstrijd van donderdag toe. Ik ben blij met de prestatie van het team en met mijn eigen prestatie."

Rode Duivels

Zijn eigen prestatie was er dan ook één om u tegen te zeggen. Wil de linksachter zich in de kijker van de bondscoach spelen? "Dat zeg ik niet, dat moet de bondscoach bepalen. Ik doe alleen mijn best bij Genk en dan zien we wel. Wat komt, komt en als het niet komt, is het ook maar zo."

"Het resultaat was er de voorbije weken al wel maar het voetbal was soms wat minder. In de competitie is het natuurlijk het resultaat dat telt maar nu hebben we ook heel goed voetbal op de mat gebracht. We moeten nu proberen die lijn door te trekken naar donderdag toe en dan proberen een grote stap te zetten om Europees te overwinteren."

"Het moet gebeuren in de play-offs"

"De competitie wordt pas echt in de play-offs gespeeld, daar zal het moeten gebeuren. Wij hebben nog Mboyo en Monrose, twee belangrijke spelers die nu geblesseerd zijn. Als zij terugkomen, zijn we compleet en hebben we een hele sterke kern."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties