Reactie De Ceulaer: "Puntjes op de i zetten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
De Ceulaer: "Puntjes op de i zetten"
Foto: © SC

KRC Genk ging afgelopen zaterdag met 2-3 winnen in het Stade Tondreau van RAEC Mons. Benji De Ceulaer kijkt ondertussen al vooruit naar de twee komende wedstrijden. "We willen tegen RSC Anderlecht de puntjes op de i zetten."

Cédric De Volder in Bergen

Mario Been haalde Benji De Ceulaer vroeg in de tweede helft naar de kant. De flankaanvaller kampte immers met een kwaaltje. “Ik denk dat ik ergens een bandje heb verdraaid. Het is echter niets ernstigs. Ik verwacht dat ik donderdag gewoon kan spelen in Wenen.”

Thomas Buffel en De Ceulaer – beiden gewisseld na de pauze – stonden onder de douche terwijl RAEC Mons ei zo na voor een indrukwekkende terugkeer tekenden. “Het was dan ook schrikken toen we opnieuw een plaatsje zochten in het stadion”, lacht de flankaanvaller. “Uiteindelijk pakten we de drie punten. Meer moet er dan ook niet over worden gezegd.”

"Ik was opnieuw dichtbij een doelpuntje"

Na de midweekpartij tegen KV Kortrijk liet De Ceulaer optekenen dat hij zijn wedstrijd graag nog eens zou bekronen met een doelpuntje. Ook in Henegouwen zweeg zijn kanon echter in alle talen. “Al was ik er opnieuw dichtbij”, lacht hij. “Olivier Werner lag echter goed in de weg.”

KRC Genk nestelt zich bovendien mooi in de top van het klassement. “En dan gaan we de resultaten van die ploegen rondom ons natuurlijk extra in de gaten houden”, besluit De Ceulaer. “Ik denk trouwens dat we verdienen om bovenaan te staan. Volgend weekend komt RSC Anderlecht op bezoek. We willen de puntjes op de i zetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties