Aalst en Westerlo moeten bevestigen

Joris De Wolf
| 4 reacties
Aalst en Westerlo moeten bevestigen
Foto: © SC

In de tweede klasse staan er zondag nog twee wedstrijden van de vijftiende speeldag op het programma. Eendracht Aalst neemt het in eigen huis op KSV Roeselare terwijl er in de Kempen de derby tussen Geel en Westerlo op het menu staat.

Aalst - Roeselare

Aalst kent voorlopig maar een wisselvallig seizoen, de Ajuinen staan op een tiende plaats in het klassement. De laatste wedstrijden zijn de troepen van Chris Janssens opnieuw iets beter op dreef. Vorige week werd er dan wel verloren op het veld van Boussu Dour, de Oost-Vlamingen hadden kansen genoeg om de wedstrijd in hun voordeel te laten kantelen.

Daar wringt het schoentje bij de Ajuinen. Na Dessel Sport heeft Aalst de minst scorende aanvalslinie in de Belgacom League. In veertien wedstrijden vonden ze nog maar dertien keer de weg naar het doel. Met Emile Mpenza heeft Aalst nog een joker achter de hand. Maar de bonkige ex-Rode Duivel zal normaal gezien pas vanaf volgende week inzetbaar zijn.

Roeselare is bezig aan een grijs seizoen. Op sportief vlak draait de club niet zoals het zou moeten zijn. Roeselare hangt met 13 op 42 net boven de degradatieplaatsen. Bovendien rommelt het in de bestuurskamer. Onlangs namen de withemden nog afscheid van technisch directeur Luc Devroe.

Geel – Westerlo

Na een slechte seizoensstart is Geel zich langzaam maar zeker aan het herpakken. De voorbije vijf wedstrijden speelden de Kempenaars drie keer gelijk en wonnen ze twee keer. Twee weken geleden waren ze nog te sterk voor koploper Sint-Truiden.

Westerlo draait een prima seizoen. Momenteel bezetten de troepen van Dennis Van Wijk een vierde plaats. Mits een overwinning tegen Geel en puntenverlies van Moeskroen-Péruwelz  tegen RWDM Brussels vanavond, kan Westerlo op kop komen in de Belgacom League.

Kan Aalst de punten thuis houden tegen Roeselare?

Dan kan een gokje van 60 euro bij Unibet je meteen een smak geld opleveren. Een overwinning van Aalst levert je in dat geval een mooie 120 euro op. Geloof je eerder in een gelijkspel? Dan kan je 198 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties