Duivels starten voorbereiding met grote test

Duivels starten voorbereiding met grote test
Foto: © SC

Kroatië, Wales, Schotland, Servië,... Allemaal belangrijke wedstrijden in de WK-kwalificatiecampagne, maar klein bier vergeleken met de ploeg die vanavond op het veld staat als tegenstander in het Koning Boudewijnstadion.

Eén naam is al genoeg om de voetballiefhebbers te doen watertanden van genoegen: Radamel Falcao. De spits van Monaco is een absolute wereldster en scoremachine die door onder meer Mirallas 'de beste nummer 9' ter wereld genoemd wordt. En als dat nog niet genoeg is: het is ook het weerzien met Carlos Bacca, die Club Brugge omgeruild heeft voor Sevilla.

Marc Wilmots moest wel gaan puzzelen, want vooral centraal in de verdediging is het zoeken. Vincent Kompany is nog een weekje onbeschikbaar, maar ook Thomas Vermaelen kon deze week niet voluit trainen. En dan werd Daniel Van Buyten nog ziek dinsdagavond. Benieuwd dus wie er centraal achterin zal spelen. Met Alderweireld en Lombaerts en Ciman zijn er immers nog alternatieven achter de hand.

Thomas Meunier werd door Wilmots ook al aangekondigd in één van de twee oefenpotten. Dat kan vanavond al zijn of anders moet de Bruggeling wachten tot dinsdag om zijn eerste cap te vergaren. De bondscoach heeft ook de intentie om het één en ander uit te proberen: krijgen we voor de eerste keer zowel Benteke als Lukaku aan de aftrap? Antwoord vanavond om 21u.

Wat geeft het duel tussen de nummer 4 en 5 op de Fifa-ranking?

U kan nog steeds een gokje van 60 euro wagen op UNIBET . De Rode Duivels zijn favoriet tegen de Zuid-Amrikanen en kunnen je 117 euro opbrengen. Geloof je dat de Colombianen aan het langste eind gaan trekken, kan je 228 euro verdienen. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link dan ook je gratis wedtegoed (60 euro) veilig!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties