Reactie Lommel zet reeksje neer: "Staan nu eindelijk waar we horen te staan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Lommel zet reeksje neer: "Staan nu eindelijk waar we horen te staan"
Foto: © SC

Lommel United speelde gisteren gelijk op het veld van Virton en zo zijn de Limburgers inmiddels al vijf wedstrijden ongeslagen. De lange busrit van het Stade Yvan Georges naar huis namen de jongens van coach Stijn Vreven er dan ook maar wat graag bij.

“Het was een serieuze trip naar Virton”, begint Sam Vanaken. “De lange busrit is altijd een hele belevenis. Op de heenweg bekijken we altijd een film en slapen de meeste spelers wat bij. De terugrit was echter heel wat leuker, zeker omdat we een goeie wedstrijd achter de rug hadden.”

Op een goede grasmat had Lommel misschien wat meer kunnen klaarmaken tegen een staartploeg als Virton. “Voetbal brengen op dit dramatische veld was bijna onmogelijk. Het was vooral knokken geblazen, want vlotte combinaties behoorden niet tot de mogelijkheden.”

"Staan nu eindelijk waar we horen te staan"

Het loopt de laatste tijd ook beter en beter voor Lommel United, dat ondertussen achtste staat in het klassement. “We kunnen inderdaad eindelijk naar boven kijken, waar deze groep ook gewoon hoort te staan. We spelen nu volwassener en we krijgen de visie van de coach ook steeds beter onder de knie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties