Bale: "Ben terug helemaal fit"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Bale: "Ben terug helemaal fit"
Foto: © SC

Gareth Bale is naar eigen zeggen helemaal gerecupereerd na zijn rugblessure. Dat vertelde de spits tijdens een promotionele actie van Real Madrid-sponsor Adidas.

De blessure van Gareth Bale en de ernst ervan hield enkele weken geleden de Spaanse en Britse pers in de ban. Intussen lijkt het echter beter te gaan met de topaankoop van de Koninklijke, getuige zijn recente prestaties. Zo was hij tegen Sevilla bijvoorbeeld goed voor twee assists en twee doelpunten.

De ex-speler van Tottenham voelt zich goed in Madrid en heeft geen last meer van fysieke kwaaltjes. “Ik voel mij heel goed in het team. Iedereen heeft mij goed ontvangen. Na de kleine blessure ben ik opnieuw volledig gerecupereerd.”

De Welshman had het ook over de Champions League en over zijn nationale ploeg. Hij benadrukte het belang van de vroege kwalificatie in Europa, waardoor Real zich nu vol op de competitie kan focussen. Voor Wales hoopt hij op een mooie toekomst. “Wales heeft het potentieel om het WK in 2018 in Rusland te halen. We hebben veel jonge talenten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties