Gommers: "Antwerp hopelijk snel op hoogste niveau"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Gommers: "Antwerp hopelijk snel op hoogste niveau"
Foto: © SC

Antwerp FC wil zich zaterdag tegen Hoogstraten VV herstellen van de opdoffer van afgelopen weekend. Koen Gommers is echter overtuigd van het tegendeel. "We treffen Antwerp op het perfecte moment."

In de tweede klasse staat zaterdag ‘een soort van’ derby op het programma. The Great Old ontvangt immers Hoogstraten VV. De voorlaatste in de stand heeft dringend punten nodig, terwijl Antwerp uit het recente dipje wil klauteren.

“We treffen Antwerp op een perfect moment”, is Koen Gommers dan weer overtuigd. “De roodhemden moeten het één en ander rechtzetten na de nederlaag bij Dessel Sport. Hun aanhang verwacht dan ook een overwinning tegen de voorlaatste uit de stand.

Voor de verdediger is het uitje naar de Bosuil extra speciaal. “Ik heb tot mijn zeventiende voor Antwerp gevoetbald, maar verder dan enkele oefenwedstrijden met het eerste elftal ben ik niet geraakt. Het is voor de spelers van Hoogstraten dan ook een unieke ervaring om in het stadion van de oudste club van het land te gaan spelen. Eigenlijk hoop ik dat de roodhemden snel de promotie kunnen afdwingen.”

En er loopt nog een oude bekende rond bij Hoogstraten. Regi Van Acker behaalde in het verleden immers enkele successen met The Great Old. “En net daarom is onze coach dé ideale man om ons naar de overwinning te leiden”, droomt Gommers. “Hij zal wel een plan klaar hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties