Reactie Monteyne: "Deze prestatie geeft vertrouwen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Monteyne: "Deze prestatie geeft vertrouwen"
Foto: © SC

Rode lantaarn Bergen speelde geen slechte wedstrijd op bezoek bij Standard, maar keerde met lege handen huiswaarts. Pieterjan Monteyne trekt zich op aan de collectieve prestatie van de Draken, maar beseft dat operatie redding moeilijk wordt.

Sander De Graeve in Luik

"We werden vandaag niet beloond. We hadden alles onder controle en deden Standard twijfelen", aldus Monteyne achteraf. Goed spelen en geen punten halen, het overkwam Bergen al vaker dit seizoen. "Dit typeert ons seizoen tot nu toe wel."

Bergen speelde op het punt, zelf kon het aanvallend te weinig op de mat leggen. "We misten wat scherpte voorin, maar hadden toch enkele kansen op vrije trappen. Die goal die we slikken was een ingestudeerd nummertje van Standard."

"Het wordt moeilijk"

De rode lantaarn blijft zo achter met amper drie punten uit zestien wedstrijden. "Nu moeten we op veertien matchen twaalf punten inhalen. Dat wordt moeilijk, dat beseffen we ook, maar deze match geeft toch vertrouwen."

Bergen kwam opvallend gretig aan de aftrap. "Voor iedereen is een match op Standard in deze sfeer iets speciaals. Voor ons was het dan nog een Waalse derby, maar daar houden vooral de supporters zich mee bezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties