Reactie Uitblinker Keet niet helemaal tevreden

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Uitblinker Keet niet helemaal tevreden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lange tijd zag het er naar uit dat Darren Keet zijn netten schoon zou houden tegen OHL. Hij stopte een penalty maar moest zich toch nog gewonnen geven op een afgeweken schot van Ruytinx. "Ik had graag de nul gehouden", sakkerde hij na zijn sterke prestatie.

Door Robby Morren

Keet redde de strafschop van Messoudi knap. "Ik ken Messoudi, ik heb nog één jaar met hem samengespeeld bij Kortrijk. Ik weet dat hij af en toe van hoek wisselt maar ik weet ook dat hij makkelijker naar de rechterkant trapt. Ik wist dus op voorhand naar welke hoek ik zou duiken."

"Het doet natuurlijk wel deugd als je een penalty kan pakken", gaf de Zuid-Afrikaan toe maar helemaal tevreden was hij niet. "Ik heb toch nog een doelpunt moeten incasseren, we hebben de nul niet kunnen houden en dat is jammer."

Goede teamspirit getoond

Het werd helemaal moeilijk voor Kortrijk toen het met 10 man verder moest na de rode kaart van De Mets. "Het is jammer dat die kaart viel maar we hebben daarna wel een hele goede teamspirit getoond. Ik ben blij met het punt."

"Eén punt in Leuven niet slecht. We wisten op voorhand dat de verplaatsing naar Leuven moeilijk zou worden en bovendien lag het veld ook niet goed. Zelf hebben we niet veel gecreëerd maar één kans bleek voldoende."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties