Beroep De Mets haalt niets uit

Joris De Wolf
| 9 reacties
Beroep De Mets haalt niets uit
Foto: © SC

KV Kortrijk-middenvelder Gertjan De Mets zal voor zijn rode kaart tegen OH Leuven een wedstrijd vanuit de tribune moeten toekijken. Dat heeft de Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond beslist. Daarmee volgen ze de beslissing van het bondsparket.

In de competitiewedstrijd op het veld van Leuven werd De Mets bij een 0-0 tussenstand van het veld gestuurd nadat hij met zijn een arm een bal van de lijn haalde. Hij werd door het bondsparket voor een wedstrijd geschorst, maar hij ging in beroep. Dat heeft blijkbaar niets uitgehaald, want ook in beroep kreeg hij dezelfde straf. Naast de schorsing moet hij ook een boete van 300 euro betalen.

Voor drie spelers uit de Belgacom League heeft de Geschillencommissie zich ook uitgesproken. Eendracht Aalst-aanvaller Stavros Glouftsis wordt voor twee wedstrijden geschorst. Kevin Vandendriessche van Moeskroen Péruwelz krijgt een speeldag effectief, plus een voorwaardelijk en Aoulad van STVV krijgt enkel een voorwaardelijke schorsing van een speeldag. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties