Goed nieuws voor Michel Preud'homme: Verdedigers op terugweg

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Goed nieuws voor Michel Preud'homme: Verdedigers op terugweg
Foto: © SC

Heel wat spelers kenden dit seizoen al blessureleed bij Club Brugge. De blauw-zwarte ziekenboeg zit overvol en Michel Preud'homme kan op een heel aantal spelers geen beroep doen. Op zijn webstek schept Club meer duidelijkheid.

In de defensie is de nood het hoogste. Michel Preud’homme beschikt met Brandon Mechele over welgeteld één fitte centrale verdediger. Maar er is beterschap in zicht: Björn Engels is hersteld van een blessure aan de bovendij en hervat woensdag de groepstraining.

Ook voor Jim Larsen lijkt er eindelijk licht aan het einde van een wel heel lange revalidatietunnel te komen. De Deense verdediger heeft geen last meer van de rug en viert – als alles goed verloopt – vrijdag zijn rentree in de beloftenwedstrijd tegen Waasland-Beveren.

Oscar Duarte staat dan weer enkele weken aan de kant. De Costa Ricaan hield een spierscheur in de romp over aan de wedstrijd tegen Lokeren. Het volledige artikel kan je HIER lezen.

Ook Sobota en Tchité terug
Waldemar Sobota is in principe weer fit nadat hij wat hinder ondervond van de knie. Hij pikt donderdag normaliter opnieuw aan bij de groep. Ook Mémé Tchité zou deze week nog moeten aansluiten bij de kern van Preud’homme, terwijl Blondel pas in februari opnieuw inzetbaar is.

De jonkies Sander Coopman en Boli Bolingoli liepen blessures op in de beloftenderby tegen Cercle Brugge en nader onderzoek moet nog uitwijzen hoe lang zij buiten strijd zijn. Valentinos Vlachos tot slot, werkt momenteel nog een individueel programma af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties