Hoe staan de zaken ervoor in de Europa League?

Hoe staan de zaken ervoor in de Europa League?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Europa League kunnen er vanavond heel wat beslissingen vallen. Welke ploegen zijn al zeker van een plaatsje in de volgende ronde en welke ploegen spelen alleen nog voor de eer? Voetbalkrant.com maakte voor u een handig overzicht.

Groep E
In groep E zijn alle beslissingen al gevallen. Fiorentina en Dnipro Dnipropetrovsk zijn de ploegen die een ronde verder gaan. Paços de Ferreira en Pandurll zijn uitgeschakeld. Vanavond speelt Fiorentina tegen de Portugezen. Op de volgende speeldag nemen de twee beste uit deze poule het tegen mekaar op.

Groep F
in groep F is alles nog mogelijk. Eintracht Frankfurt staat op kop met negen punten. Maccabi Tel Aviv telt er twee minder. APOEL Nicosia heeft er vier en Bordeaux drie. Alle ploegen zijn dus nog in de running voor de volgende ronde. De Duitsers trekken naar Bordeaux terwijl Maccabi Tel Aviv richting Cyprus trekt.

Groep H
In groep H staat het Spaanse Sevilla op kop. Ze hebben twee punten meer dan de nummer twee Slovan Liberec.  Freiburg en Estoril volgen op respectievelijk vijf en zes punten. Sevilla speelt thuis tegen Estoril terwijl Liberec het Duitse Freiburg ontvangt.

Groep I
In groep I is ook nog alles mogelijk. Real Betis heeft twee punten voorsprong op Olympique Lyon. Vitoria Guimaraes volgt op vier punten van de leider. Hekkensluiter in groep I is Rijeka met twee punten. Lyon en Betis nemen het in Frankrijk tegen elkaar op. Als Betis wint zijn ze zeker van groepswinst. 

Pakt Betis de groepswinst?

Gelooft u in een overwinning van de Spanjaarden op het veld van Lyon? Met een gokje van 60 euro bij UNIBET levert u dat 246 euro op. Nog geen account? Voetbalkrant.com zet u graag op weg. Via DEZE LINK kunt u zich registreren en ontvangt u 60 euro gratis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties