FM: Vermaelen twee maal kampioen met Arsenal

FM: Vermaelen twee maal kampioen met Arsenal
Foto: © SC

Voetbalkrant.com kijkt de komende weken in de glazen bol van het nieuwe Football Manager 2014. We bekijken hoe het de 25 meest recent opgeroepen Rode Duivels verging in hun carrière. Vandaag is het de beurt aan Thomas Vermaelen.

Clubniveau

Thomas Vermaelen knokt zich in de seizoenen 2013/2014 en 2014/2015 opnieuw in de basis bij The Gunners. In de twee seizoenen daarop is hij echter opnieuw vaak op de bank te vinden. De Rode Duivel kiest voor een avontuur in Frankrijk bij Lorient en trekt daarna naar Nederland waar hij bij AZ terecht kan.

Zijn carrière sluit hij uiteindelijk toch in Londen af. Bij Fulham speelt hij nog twee seizoenen op het hoogste niveau waarna hij definitief zijn kicks aan de wilgen hangt op 35-jarige leeftijd. Hij blijft ook niet actief in de voetballerij, maar concentreert zich op andere aspecten in het leven.

Nationale ploeg

Bij de Rode Duivels blijft hij lange tijd een certitude. Hij klokt uiteindelijk af op 83 interlands en twee doelpunten voor België.

Eretitels

Met Arsenal wordt hij in 2014 kampioen in de Engelse Premier League. Vanop de bank zag hij zijn maats dat kunstje in 2016 nog eens overdoen. In 2014 won hij ook nog de Community Shield, de Engelse Supercup.

Kijk zelf hoe het de andere Duivels vergaat!

Haal Football Manager in huis en probeer de carrières van Sir Alex, Monsieur Wilmots, Señor Guardiola of The Special One te evenaren. Naast PC en Mac is het nu ook beschikbaar voor Linux. U kan het spel HIER bestellen. Het enige waar u moet voor uitkijken is de verslavingsfactor. Zorg tijdens het spelen steeds dat de kat voldoende eten heeft, steek eventueel The Notebook in de DVD-speler voor vrouwlief en probeer dan eeuwige roem te vergaren als coach.

Bent u benieuwd naar de prestaties van de andere Rode Duivels? Klik dan HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties