Reactie Jorgensen: "Klassering komt vanzelf"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Jorgensen: "Klassering komt vanzelf"
Foto: © SC

Jesper Jorgensen nam gisteren zijn stek op het middenveld bij Club Brugge opnieuw in. De Deen had het aanvankelijk moeilijk, maar kon in de tweede helft toch zijn momentjes opeisen.

Cédric De Volder in Brugge

Jesper Jorgensen stond gisterenavond in het middelpunt van de belangstelling. Niet zozeer de knalprestatie van de Deen was voer voor discussie, maar wel de twee Deense journalisten die speciaal voor de middenvelder de koude perstribune op Olympia trotseerden.

“Het was moeilijk voetballen tegen die Oostendse muur”, vertelt de middenvelder. “We waren te slordig in die laatste pass. En eigenlijk ging het spelletje ook veel te traag om de tegenstander in verlegenheid te brengen.”

"Vermoeidheid in Oostendse benen"

Na het uur vond Club dan toch twee gaatjes in de bezoekende afweer. “Ik denk dat er vooral vermoeidheid in hun benen sloop. Het is in dat oogpunt onze verdienste dat we hoog druk bleven zetten. Ik denk dat de hand van Michel Preud’homme stilaan zichtbaar is in dit Club Brugge. Al ben ik me er ten volle van bewust dat er nog een lange weg te gaan is.”

Blauw-zwart verzamelde een mooi tien op twaalf. Club op titelkoers? Het klopt dat het elke week een beetje beter is”, besluit Jorgensen. “Maar eigenlijk moeten we niet te veel bezig zijn met het optellen van de punten. Als we goed spelen, komt die klassering vanzelf.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties