Hazard duidelijk: "Normaal gezien blijf ik nog zes maanden"

Hazard duidelijk: "Normaal gezien blijf ik nog zes maanden"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard en Junior Malanda zijn de goudhaantjes op het middenveld bij Zulte Waregem. Beide spelers zijn op huurbasis aan de Gaverbeek en de vraag is - vooral bij Malanda - of ze na Nieuwjaar nog bij Essevee zullen spelen. "Normaal gezien blijf ik", is Thorgan Hazard alvast duidelijk.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Er is natuurlijk altijd een kans dat ik nog zou vertrekken in januari, maar normaal gezien blijf ik nog zes maanden. Of er andere clubs me willen? Ik ben niet op de hoogte wie”, aldus Hazard.

“Het zou een goede oplossing zijn als ik blijf. Ik heb van Chelsea nog geen signalen gekregen om het in een andere competitie te gaan proberen.”

“Weet het fijne niet van Malanda”

Ondertussen lijkt die andere youngster – Junior Malanda – mogelijk wel te verhuizen naar Wolfsburg: “Of we moeten winnen om Malanda te houden? Het fijne weet ik er niet van. Dat zal Junior beter weten dan ik”, refereert Hazard naar de clausule in het contract van Malanda die zou stipuleren dat hij blijft als het verschil met de eerste in de stand minder dan vijf punten is.

“Maar als hij besluit om te vertrekken, dan moeten we blij zijn voor hem omdat hij een nieuwe stap in zijn carrière kan maken dan.”

En hoe zit het overigens met John Bico, de manager van Hazard die onlangs sterke man van WS Bruxelles werd? “Ik heb geen officiële manager. Bico blijft mijn raadgever, zoals hij altijd is geweest. Hij geeft me raad, net als bijvoorbeeld mijn vader dat doet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties