Hubert: "Ik kon dit team nog iets bijbrengen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Hubert: "Ik kon dit team nog iets bijbrengen"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

David Hubert is overbodig bij AA Gent. Dat nieuws kreeg de middenvelder vanmorgen in een kort gesprek met coach Rednic te horen, een kwartier voor het aan het verzamelde journaille meegedeeld werd. In een korte reactie aan Voetbalkrant.com reageert Hubert teleurgesteld.

Door Sander De Graeve

"Ik ben teleurgesteld want ik ben ervan overtuigd dat ik deze ploeg iets kon bijbrengen", aldus David Hubert. De middenvelder kwam al snel na de trainerswissel niet meer in de plannen van coach Mircea Rednic voor. "Visie's verschillen, hé."

De middenvelder kwam na een uitleenbeurt definitief over van Racing Genk, maar moet nu al op zoek naar een nieuwe club. Hij zit niet in de selectie die begin januari op oefenkamp gaat in Spanje. "Buiten dat gesprek met de coach heb ik nog niets gehoord, ik moet nog praten met Michel Louwagie."

Zelf vindt hij dat hij zich niets kan verwijten. "Ik heb me op professioneel vlak niets te verwijten. Zowel qua mentaliteit als qua inzet." Hubert zit ook niet in de selectie voor de laatste wedstrijd van het jaar, op bezoek bij Bergen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties