2013 in tweets van Marc Coucke

2013 in tweets van Marc Coucke
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

2013 zit er bijna op, hoog tijd voor een round-up. Daarbij blikken we ook even terug op de tweets van Marc Coucke. Hij onderhield via het sociale medium alle voetbalfans met vaak gevatte opmerkingen. Een overzichtje:

Coucke kwam eind augustus in beeld bij KV Oostende en hij wilde een kwaliteitsinjectie brengen om het Weireldploegsje in eerste klasse te houden. Vlak voor de wedstrijd van Zulte Waregem - Anderlecht leek Franck Berrier naar Oostende te zullen trekken (wat ook gebeurde). Coucke zette iedereen even een dag op het verkeerde been:

Af en toe hield Coucke ook de vinger aan de politieke pols, zo gingen onder andere de GAS-boetes onder de sloophamer van de sterke man van Oostende:

Als er een grappige verwijzing naar Anderlecht of andere teams kon worden gemaakt, liet Coucke het ook niet na. Daarvoor getuigen volgende berichtjes: 

Toch durfde Coucke het ook aan om een aantal keer kritisch uit de hoek te komen. Met name de match OHL - Standard (met Ruytinx en Carcela in de hoofdrol) en de supportersrellen in AA Gent - Club Brugge moesten het ontgelden: 

Tot slot hield Coucke ook de vorderingen van onze Rode Duivels van dichtbij in de gaten. Met ook aandacht voor de WK-loting en de dame die de loting in goede banen moest leiden:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties