Reactie Keet formeel: "El Ghanassy dook in een zwembad"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Keet formeel: "El Ghanassy dook in een zwembad"
Foto: © SC

Darren Keet zag gisteren een droom uiteenspatten. KAA Gent schoot de Zuid-Afrikaanse bekerdroom immers aan diggelen. "We verdienden nochtans de kwalificatie."

Cédric De Volder in Kortrijk

KAA Gent knikkerde KV Kortrijk gisteren uit de beker. Na een bloedstollende wedstrijd besliste een strafschoppenreeks over het lot van De Kerels. Darren Keet - nochtans een specialst in het stoppen van elfmeters - kon de uitschakeling niet voorkomen.

"Een strafschoppenreeks is altijd een loterij, hé", aldus de Zuid-Afrikaan. "Toch ben ik extreem ontgoocheld. De Beker is weg. Bovendien vind ik dat we de kwalificatie meer verdienden dan Gent."

"Slechte reclame voor voetbal"

De goalie liet zich tijdens de wedstrijd opmerken met enkele uitstekende reddingen. "Ik ben tevreden met mijn prestatie. De voorbije maanden kreeg ik een pak tegendoelpunten te verwerken. Het antwoord mag er dus zeker en vast zijn."

Keet ontsnapte in de eerste periode aan een rode kaart. "Maar ik raakte Yassine El Ghanassy helemaal niet", besluit de doelman. "Ik denk dat hij in een zwembad dook. Hopelijk zullen de beelden duidelijkheid verschaffen. Zo'n zaken zijn namelijk slechte reclame voor het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties