Reactie Rednic blijft ambitieus: "Europa League-ticket blijft het doel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Rednic blijft ambitieus: "Europa League-ticket blijft het doel"
Foto: © SC

KAA Gent mag blijven dromen van bekersucces. De Oost-Vlamingen schakelden gisteren immers KV Kortrijk uit. "Maar het was een dubbeltje op zijn kant", beseft Mircea Rednic.

Cédric De Volder in Kortrijk

KAA Gent kon gisteren zegevieren in het Guldensporenstadion van De Kerels. Na een bloedstollende strafschoppenreeks haalden De Buffalo's immers het ticketje voor de halve finales binnen. Maar Mircea Rednic besefte als geen ander dat de kwalificatie gevleid is.

"Het was een dubbeltje op zijn kant", lachte de Roemeen na afloop. "Al denk ik dat de neutrale toeschouwer een uitstekende partij heeft gezien. Er stonden immers twee aanvallend ingestelde ploegen op de mat."

"Droomdebuut voor Sels"

Bij De Buffalo's debuteerden Matz Sels en Habib Habibou meteen in de basis. "En ze hebben dat goed gedaan, hé. Vooral Sels beleefde een droomdebuut. Eigenlijk hebben beide doelmannen ervoor gezorgd dat er maar één doelpuntje werd gescoord."

Zaterdag staat er nieuwe clash op het programma tegen KVK. Een wedstrijd die het vervolg van het seizoen moet bepalen? "We spelen precies een toernooitje met Kortrijk, hé. (lacht) Ons doel blijft simpelweg de Europa League halen. En dat kan op twee manieren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties