Santini bezoekt gewonde supporter

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Santini bezoekt gewonde supporter
Foto: © SC

AA Gent trok gisteren in het Guldensporenstadion aan het langste eind en plaatste zich voor de halve finale van de Beker. In het stadion van Kortrijk was de Gentse aanhang bijzonder talrijk aanwezig. Na kleine onlusten raakte één supporter van Kortrijk gewond.

"KV Kortrijk was verrast door de grote opkomst van AA Gent supporters, die hun ticket aan de deur wensten te kopen. Daardoor werd KV Kortrijk opgedragen door de verantwoordelijke ordediensten om een deel van Tribune 4 open te stellen. Dit om te verhinderen dat er onrust zou gestookt worden in de buurt rond het Guldensporenstadion. In Tribune 4 bleef alles verder incidentloos tussen beide supportersgroepen", meldt de club.

Elders waren er wel opstootjes. "Bezoekende supporters uit het bezoekersvak probeerden via de Meensesteenweg, ter hoogte van garage BMW Monserez een ingang te forceren naar Tribune 4. Daar werd ook gegooid door supporters afkomstig uit het bezoekersvak met projectielen. Een supporter van KV Kortrijk is hierbij ongelukkig aan het hoofd geraakt en moest voor verzorging naar het ziekenhuis."

De man is intussen terug thuis en kreeg al bezoek van clubtopschutter Ivan Santini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties