Reactie Kaya onverwacht in de basis: "Toch wat naar adem happen"

Kaya onverwacht in de basis: "Toch wat naar adem happen"
Foto: © SC

Onur Kaya moest wat onverwacht in de basis starten bij Lokeren. Door de blessure van De Pauw (enkel) stond de nieuwkomer ineens aan de start en dat was niet zo makkelijk.

Kaya moest toch even wennen. "Ik had me opgemaakt om op de bank te gaan zitten. Al mijn spullen lagen daar trouwens al", lachte hij. "Ineens kwam de coach zeggen dat ik moest starten en dat was toch even schrikken. Ik had geen angst, maar zonder warming up is het toch moeilijk. Vooral in de eerste helft dan. Ik moest toch een paar keer naar adem happen."

In de tweede helft zagen we dan de Kaya die bij Charleroi al een heel seizoen indruk maakte. "Ik kon toch de assist geven die de match deed kantelen. Dat eerste uur was niet goed. Het tempo lag te traag en we konden de combinaties die we wilden niet op de mat leggen. Dat moeten we zo snel mogelijk vergeten, maar er wel de nodige lessen uit trekken", vond de dribbelvaardige middenvelder.

"Conditioneel top"

Al voelt hij zich wel heel goed bij zijn nieuwe ploeg. Dit weekend zal hij waarschijnlijk weer in de basis staan aangezien De Pauw wel wat rust zal moeten nemen. "Ik voel me fysiek helemaal in orde. Ik heb enkele trainingen gemist, maar ik heb wel al een half seizoen in de basis bij Charleroi achter de rug. Conditioneel ben ik gewoon top."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties