Transfergeruchten van de dag: derde Rode Duivel bij Everton?

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Transfergeruchten van de dag: derde Rode Duivel bij Everton?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De competitie is intussen al opnieuw op gang getrapt, maar de geruchtenmolen blijft op volle toeren draaien. De laatste aflevering in de soap-Hazard lijkt nog niet in zicht en intussen blijven ook nieuwe geruchten de kop opsteken.

Hazard: nog geen beslissing

Zulte-Waregem wil Hazard nog altijd graag houden en de speler zelf wil nog altijd naar Anderlecht. Beide partijen zitten rond de tafel om de gesprekken verder te zetten. Wordt dus vervolgd...

Croux naar Charleroi?

Bij KRC Genk lopen nog een aantal overbodige spelers, terwijl Charleroi op zoek is naar versterking. Beide partijen kunnen elkaar misschien helpen met een tijdelijke of definitieve overgang van Jordy Croux.

Pollet toch nog weg bij Carolo's?

David Pollet doet het uitstekend bij Charleroi en dat wekte de interesse van verschillende andere clubs uit de Jupiler Pro League. Gisterenavond deed het gerucht de ronde dat hij naar Club Brugge zou gaan, maar daar bleek uiteindelijk niets van aan. Hoewel... Michel Preud’homme liet alvast weten dat hij Pollet wel een interessante speler vindt.

Chadli out, Reus in?

Nacer Chadli komt amper aan spelen toe bij Tottenham en zijn ploeg staat dan ook niet weigerachtig tegenover een vertrek. Everton zou zich melden als mogelijke overnemer. The Spurs van hun kant zouden geïnteresseerd zijn in Dortmund-aanvaller Reus.

Stoica terug naar België?

Alin Stoica is terug in België en hoopt hier een nieuwe club te vinden. De voormalige speler van Anderlecht en Club Brugge verkommerde in Roemenië en hoopt op 34-jarige leeftijd op een nieuwe kans. Daarvoor staat hij zelfs open voor een ploeg in tweede klasse.

Nieuwe werkgever voor Mata?

Juan Mata heeft het niet echt naar zijn zin bij Chelsea en wil dan ook graag naar een ploeg waar hij meer speelminuten kan krijgen. Er zijn verschillende gegadigden voor de Spaanse international. Nadat Guardiola zijn interesse liet blijken, wordt Mata nu ook aan Manchester United gelinkt.

Copa op weg naar uitgang Daknam?

Barry Boubacar Copa kan rekenen op interesse uit Turkije, Italië en Frankrijk. De doelman beschikt over een aflopende overeenkomst op Daknam en liet eerder al optekenen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Pinto hoort niets van Barça?

FC Barcelona lijkt ook José Manuel Pinto te laten vertrekken. De reservedoelman is aan het einde van het seizoen contractloos en hoorde nog niets van de Catalanen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties