Genks bestuur overlegt met fans: "Paniek is een slechte raadgever"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 77 reacties
Genks bestuur overlegt met fans: "Paniek is een slechte raadgever"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Het gaat de laatste tijd niet bepaald goed met KRC Genk. De Limburgers boekten een magere 3 op 24, maar behouden vooralsnog het vertrouwen in coach Mario Been. Donderdagavond stond er een overleg tussen fans en bestuur op het programma.

Het bestuur benadrukte nogmaals dat het vertrouwen heeft in een positieve afloop dit seizoen, ondanks een mindere reeks. “De groep staat sterk. We hebben nu een klik nodig en dan komt alles goed. In het verleden wonnen we al veel matchen puur op kwaliteit, dus het potentieel is er. Bovendien is paniek een slechte raadgever”, aldus Gunther Jacob op de bijeenkomst.

"Versterking is altijd welkom"

De supporters vroegen zich ook luidop af waarom Mario Been mocht aanblijven. “Ten eerste, de spelers staan nog achter de coach. En bovendien is na de interne gesprekken gebleken dat er nog voldoende draagkracht is om de trainer aan het roer te houden”, was het antwoord van algemeen directeur Dirk Degraen duidelijk.

Jacob gaf ook aan dat versterking altijd welkom is. “Een vechtende creatieve middenvelder is altijd welkom. Ik blijf dan ook zoeken achter zulke toppers. Permanent. Maar ik blijf erbij: de ploeg is goed genoeg om mee te draaien. Versterking is welkom, maar alleen als die betaalbaar is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties