Medische testen voor Anderson

Medische testen voor Anderson
Foto: © SC

Zulte-Waregem heeft zijn derde huurling van het Spaanse Málaga bijna binnen. Enkel medische testen scheiden Bobley Anderson nog van een overstap naar Essevee.

Malaga en Zulte Waregem hebben een akkoord over de middenvelder en ook de speler zelf kijkt uit naar een uitleenbeurt naar de Gaverbeek, waar hij hoopt zijn speelkansen te verhogen. Bij Malaga speelt de Ivoriaan af en toe mee, maar hij wil meer spelen.

De 21-jarige middenvelder zal overkomen tot het einde van het seizoen op huurbasis. Hij kan de vervanger worden van de geblesseerde Sven Kums op het middenveld. Als hij door zijn medische testen raakt, is hij meteen de derde Malagahuurling die overkomt.

Eerder kwamen namelijk ook Roberto Chen en Fabrice Olinga al aan in het Regenboogstadion. De eerste is een extra troef in de verdediging, zeker nu Malanda weg is en in de verdediging niet meer kan depanneren. De tweede is een flankspeler, die het versterkend compartiment kan aanvullen.

Zulte Waregem heeft nog een week om nu ook nog een echte spits aan te trekken en dan lijkt het klaar voor het einde van de reguliere competitie en play-off I.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties