Reactie De Sutter uitgejouwd: "Mensen mogen doen wat ze willen"

De Sutter uitgejouwd: "Mensen mogen doen wat ze willen"
Foto: © SC

Tom De Sutter begon op de bank, maar kwam na een uur de zwakke Fatai aflossen. Ook hij kreeg niet veel kansen, maar wel een fluitconcert van het Anderlechtpubliek.

Johan Walckiers in Anderlecht

De Sutter zag zijn ploeg geen al te beste beurt maken. "We zijn niet goed begonnen. We lieten de bal te veel aan Anderlecht. Ja, ze hebben verdiend gewonnen. Ze hadden meer kansen en wij speelden de onze niet goed uit. Behalve die van Jesper (Jörgensen) hadden we geen enkele uitgespeelde. Dan weet je het wel. We hadden meer gebruik moeten maken van de ruimte die er lag."

De Sutter kreeg bij zijn invalbeurt het Anderlechtpubliek over zich. Die waren zijn veelbesproken overgang nog niet vergeten. "Die mensen hebben het recht om te fluiten. Ze doen wat ze willen. Ik wist ook wel dat ik hier geen hartelijk onthaal ging krijgen. Dat is voetbal. Het is niet de eerste keer, maar pijnlijk vond ik het niet. Ik trek me dat allemaal niet aan."

Zijn ex-coach had alvast geen rancune. "Hij heeft me succes gewenst voor de match. Maar goed, ik was me aan het concentreren. Ik heb hem daarna wel bedankt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties