Reactie "Decompressie bij Essevee? Niet mogelijk!"

"Decompressie bij Essevee? Niet mogelijk!"
Foto: © SC

Francky Dury mag zich met Zulte Waregem opmaken voor alweer een heuglijk moment in de geschiedenis van de club: een nieuwe bekerfinale. "Ik ben zo fier op mijn spelers", aldus de succescoach.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Ik ben zo fier op mijn spelers. Ik laat het misschien niet altijd merken, maar het is wel zo. We staan nu vierde en we zitten in die finale, dat is toch prachtig", geeft een tevreden coach aan. "We hebben veel spelers verloren namelijk, door transfers of blessures. Mbaye Leye is en blijft een cruciale speler."

"We moeten ons nu klaarzetten voor die finale, maar we denken toch ook al aan de match van zondag. Decompressie bij Zulte Waregem? Dat is niet mogelijk! Ik zie veel honger en veel emotie bij mijn spelers."

"Te weinig ruimte"

De match zelf dan, daar was niet veel aan te zien. "We wilden het afmaken, maar het was een moeilijke match. Beide teams speelden vanuit een goede organisatie en er waren wel wat kleine kansjes, maar globaal te weinig ruimte."

"Op het einde wilden we misschien wat te graag. Of was het wat stress? Of te veel willen? Toen ze de lange bal begonnen te hanteren, kwamen we even in de problemen. Maar goed: over twee matchen gezien was het heel close. Ons doelpuntje ginds bleek heel belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties