De Mos: "Anderlecht is tikkende tijdbom"

De Mos: "Anderlecht is tikkende tijdbom"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Wij weten het niet, de fans weten het niet, niemand weet het", aldus Aad De Mos over de manier van spelen van dit Anderlecht. De prestatie tegen Bergen zal nog even nazinderen, zoveel is duidelijk. En dat is meteen ook het enige dat eigenlijk duidelijk is bij de zwalpende landskampioen.

"Je moet duidelijk zijn. Als je Pollet koopt en je hebt Mitrovic al gekocht, dan moet je duidelijkheid scheppen. Die is er niet, de ene week spelen ze 4-4-2 en de week nadien 4-3-3. Dit Anderlecht is een tikkende tijdbom", is Aad De Mos in Stadion meer dan duidelijk.

"Anderlecht heeft gekozen voor een opbouwjaar. Mitrovic, Praet, Bruno en Tielemans moeten hun ontwikkeling verder zetten. Die krijg je niet via de bank of vanuit de tribunes", gaat de Nederlander verder.

Ook die andere analist in het VTM-programma begrijpt de keuzes van Van den Brom niet: "Met alle respect, maar tegen Bergen moet je met twee spitsen durven spelen. Als je zo spitsen lopen hebt, moet je er minstens twee opstellen."

"Je moet niet naar de traditie kijken van je club, maar met de huidige kwaliteiten spelen", gaat Soetaers verder. "En Pollet, Mitrovic en Cyriac spelen eigenlijk liefst of best in een systeem met twee spitsen. Dan is het duidelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties