Reactie Kawashima wil geen excuses zoeken

Kawashima wil geen excuses zoeken
Foto: © SC

Een afgeweken bal kost Standard een puntje in Jan Breydel. Eiji Kawashima was aan een berepartij bezig, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven. "We moeten geen excuses zoeken", is die eerlijk na de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Brugge

"Had die bal recht op mij gekomen, dan had ik hem misschien gehad", begon de Japanse doelman over het tegendoelpunt. "Maar het komt zoals het komt. We moeten geen excuses zoeken voor onszelf, Club Brugge heeft het moment gewoon gepakt."

Daarover ging het volgens Kawashima ook in deze wedstrijd: het momentum pakken. "De match was 50/50. We hebben beide onze kansen gehad en we hadden evengoed zelf kunnen winnen. Op zo'n moment hangt het van details af en die zijn in het voordeel van Club Brugge uitgedraaid vandaag."

De nederlaag is dan ook geen shock voor de goalie: "We waren vandaag even goed, een slag is dit niet. We staan ook nog steeds op kop, dus we moeten naar onszelf kijken. En punten pakken in de resterende matchen voor de play-offs. Met 10 punten voor aan de play-offs beginnen was ook geen zekerheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties