Reactie De Bock: "Niet genoeg inzet getoond"

Nicola Cantoro
| 2 reacties
De Bock: "Niet genoeg inzet getoond"
Foto: © SC

Laurens De Bock was na afloop van de match tegen Servië niet tevreden over de inzet van de ploeg. De Club-speler was niet mals en zag een gebrek aan mentaliteit.

Nicola Cantoro in Leuven

Na amper twaalf minuten kopte Mitrovic na een hoekschop de bal tegen de netten. “De start van de match was rampzalig. Voor de match werd er nog gehamerd op stilstaande fases, en toch pakken we daar een doelpunt op”, zegt De Bock.

De Bock zag dat er een gebrek was aan mentaliteit van de ploeg. “Er was niet genoeg inzet vandaag. Tijdens de rust zei Johan Walem dat we een betere mentaliteit moesten tonen. De Serviërs waren sterker in de duels en fysiek sterker.”

Met winst waren de jonge Duivels zo goed als zeker van een barrageplek voor het EK 2015. Nu wordt het nog heel moeilijk. “Het was een match van alles of niets vandaag en het werd ‘niets.’ We hebben veel te weinig kansen gecreëerd om aanspraak te maken op een punt of meer. Het WK is voor iedereen een droom. Hopelijk halen we het alsnog”, voegde de linksachter van Club Brugge er nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties